Δίκλινα Δωμάτια


Junior Black Suite με ιδιωτική πισίνα

Junior Black Suite: Ιδιωτική πισίνα σημαίνει luxury διακοπές.Αφήστε τις αισθήσεις σας να καθοδηγήσουν τα βήματα σας, σε μία δροσιστική βουτία κάτω από τον καυτό ήλιο.Εδώ η πολυτέλεια συνδυάζεται με εξαιρετική αισθητική που αλληλεπιδρά διακριτικά για να σας δώσει ότι θα επιθυμούσατε.Η Junior Black Suite διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο στις αποχρώσεις του μαύρου και σαφώς το μεγάλο μπαλκόνι με την ιδιωτική πισίνα απολαμβάνοντας τα καταπράσινα νερά της θάλασσας.


Junior White Suite με ιδιωτική πισίνα

Junior White Suite: Ιδιωτική πισίνα σημαίνει luxury διακοπές.Αφήστε τις αισθήσεις σας να καθοδηγήσουν τα βήματα σας, σε μία δροσιστική βουτία κάτω από τον καυτό ήλιο.Εδώ η πολυτέλεια συνδυάζεται με εξαιρετική αισθητική που αλληλεπιδρά διακριτικά για να σας δώσει ότι θα επιθυμούσατε.Η Junior White Suite διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο στις αποχρώσεις του άσπρου και σαφώς το μεγάλο μπαλκόνι με την ιδιωτική πισίνα απολαμβάνοντας τα καταπράσινα νερά της θάλασσας.


Deluxe δωμάτιο με θέα στην θάλασσα

Deluxe: Ιδανικό για τις διακοπές σας ή επαγγελματικό σας ταξίδι στην Κέρκυρα, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια για την πιο άνετη και χαλαρωτική διαμονή σας. Το δωμάτιο σχεδιάστηκε πρόσφατα συνδυάζοντας τα πρότυπα του νεοκλασικού εξωτερικού κτιρίου και τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση. Παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με υψηλή αισθητική και παροχές φιλοξενίας. Είναι δωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, με εξοπλισμένη κουζινα, άνετο μπάνιο και βεράντα με εκπλητική θέα στην θάλασσα.

Superior δωμάτιο με μπαλκόνι και θέα στο βουνό

Superior: Ιδανικό για τις διακοπές σας ή επαγγελματικό σας ταξίδι στην Κέρκυρα, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια για την πιο άνετη και χαλαρωτική διαμονή σας. Το δωμάτιο σχεδιάστηκε πρόσφατα συνδυάζοντας τα πρότυπα του νεοκλασικού εξωτερικού κτιρίου και τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση. Παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με υψηλή αισθητική και παροχές φιλοξενίας. Είναι δωμάτιο 20 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, με εξοπλισμένη κουζινα, άνετο μπάνιο και υπαίθριο χώρο για μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Standard δωμάτιο με θέα στην θάλασσα

Standard: Ιδανικό δωμάτιο για τις διακοπές σας ή επαγγελματικό σας ταξίδι στην Κέρκυρα, προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια για την πιο άνετη και χαλαρωτική διαμονή σας. Το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο ΄όροφο σχεδιάστηκε για να σας μαγέψει με την θέα του. Παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με υψηλή αισθητική και παροχές φιλοξενίας. Είναι δωμάτιο 35 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι, με εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο μπάνιο και μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στην θάλασσα.

Τετράκλινα Δωμάτια


Βlack Suite με ιδιωτική πισίνα

Black Suite: Ιδιωτική πισίνα σημαίνει luxury διακοπές.Αφήστε τις αισθήσεις σας να καθοδηγήσουν τα βήματα σας, σε μία δροσιστική βουτία κάτω από τον καυτό ήλιο.Εδώ η πολυτέλεια συνδυάζεται με εξαιρετική αισθητική που αλληλεπιδρά διακριτικά για να σας δώσει ότι θα επιθυμούσατε.Η Black Suite διαθέτει 2 δωμάτια με διπλά κρεβάτια με το καθένα να έχει το δικό του μπάνιο , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαφώς το μεγάλο μπαλκόνι με την ιδιωτική πισίνα απολαμβάνοντας τα καταπράσινα νερά της θάλασσας.


White Suite με ιδιωτική πισίνα

White Suite: Ιδιωτική πισίνα σημαίνει luxury διακοπές.Αφήστε τις αισθήσεις σας να καθοδηγήσουν τα βήματα σας, σε μία δροσιστική βουτία κάτω από τον καυτό ήλιο.Εδώ η πολυτέλεια συνδυάζεται με εξαιρετική αισθητική που αλληλεπιδρά διακριτικά για να σας δώσει ότι θα επιθυμούσατε.Η White Suite διαθέτει 2 δωμάτια με διπλά κρεβάτια με το καθένα να έχει το δικό του μπάνιο , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαφώς το μεγάλο μπαλκόνι με την ιδιωτική πισίνα απολαμβάνοντας τα καταπράσινα νερά της θάλασσας.


Βalcony με 2 δωμάτια και θέα στην θάλασσα

Balcony: Το οικογενειακό διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα εξοπλισμένη, ψυγείο, Flat Smart Tv & Radio, Σύνδεση Internet,  air- condition, σεσουάρ μαλλιών.Το διαμέρισμα είναι η καλύtερη επιλογή για οικογένειες, μεγάλες παρέες ή για ζευγάρια, όπου βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες με ένα μπάνιο αλλά και χωρίς να επηρεάζεται η ιδιωτικότητα των 2 τύπων διαμονής. Διαθέτει υπέροχη βεράντα με θέα την θάλασσα για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένη.

Διαμέρισμα με 2 δωμάτια και θέα στην θάλασσα

Διαμέρισμα: Το οικογενειακό διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα εξοπλισμένη, ψυγείο,  Tv , Σύνδεση Internet, air- condition, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών.Το διαμέρισμα είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες, μεγάλες παρέες ή για ζευγάρια.Διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες με ένα μπάνιο αλλά και χωρίς να επηρεάζεται η ιδιωτικότητα των 2 τύπων διαμονής. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο με υπέροχη βεράντα με θέα την θάλασσα για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένη.Μπορεί να φιλοξενήσει ως 5 άτομα κατόπιν συνεννόησης.

Διαμέρισμα με 2 δωμάτια και θέα στο βουνό

Διαμέρισμα:Το οικογενειακό διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα εξοπλισμένη, ψυγείο, Tv , Σύνδεση Internet, air- condition, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ μαλλιών.Το διαμέρισμα είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες, μεγάλες παρέες ή για ζευγάρια.Διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα, έναν ενιαίο χώρο με 2 κρεβάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει κήπο με θέα την θάλασσα και το βουνό για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι πλήρως εξοπλισμένη.Μπορεί να φιλοξενήσει ως 5 άτομα κατόπιν συνεννόησης.