Εμείς

Η επιχείρηση Akrogiali Apartments ξεκίνησε το 1985 , αποτελούμενη από 4 ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή Μπαρμπάτι της Κέρκυρας. Την επιχείρηση δημιούργησε ένα ζευγάρι ο Σπύρος και η Μαρία το οποίο την δούλεψε μόνο του με μεγάλη επιτυχία χωρίς να έχει τις γνώσεις του τουριστικού/ξενοδοχειακού επαγγέλματος αλλά είχε μεράκι και ανεπτυγμένη την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας 

Τα κατάφεραν καλά και μετά από 29 χρόνια λειτουργίας αποφάσισαν το 2014 να δώσουν την διαχείριση στα 4 εγγόνια τους  (Γιάννης, Σπύρος, Μάριος, Κώστας), με ένα καλό πελατολόγιο και ένα καλό όνομα. Διότι πάντα έλεγαν ότι το μέλλον των τουριστικών επιχειρήσεων ανήκει στους νέους.

Από το 2014 μέχρι το 2022 καταφέραμε να δημιουργήσουμε 4 luxury suites με ιδιωτικές πισίνες ,επιπλέον 2 deluxe δωμάτια με θέα την θάλασσα και το βουνό και να ανακαινίσουμε τα υπόλοιπα.

Μια ακόμη επιτυχία είναι οι βαθμολογίες μας στις πλατφόμες αναζήτησεις δωματίων που είναι άριστες με βάση τα σχόλια των πελατών μας.


Όραμα λοιπόν της επιχείρησης είναι η γρήγορη καθιέρωσή της στο νησί της Κέρκυρας όχι μόνο μέσω της ποιότητας διαμονής και ανέσεων που θα προσφέρει, αλλά και μέσω της ιδιωτικότητας που θα παρέχεται από τις private pools. Έχουμε βασικό στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε την Κερκυραϊκή φιλοξενία και την Ελληνική κουλτούρα αναπτύσσοντας μόνιμους πελάτες που θα επιστρέφουν κάθε χρόνο σε εμάς.